Elinikäinen paketti

SEO for Jobsin elinikäisellä paketilla voit sijoittaa rajoittamattoman määrän työpaikkailmoituksia Google for Jobs - palveluun ilman määräaikaisia tai kuukausittaisia kustannuksia. Oletko sellainen, joka haluaa työskennellä ennakoitavissa ja saavuttaa parhaat tulokset mahdollisimman vähällä vaivalla? Silloin tämä paketti on juuri oikea sinulle. Seuraavassa on yhteenveto Lifetime-paketin eduista ja vastauksia joihinkin tärkeisiin kysymyksiin.

Mitä ominaisuuksia elinikäiseen pakettiin sisältyy?

Rajoittamaton kesto

Lifetime-paketille on ominaista, että se sisältää rajoittamattoman keston, mikä tarkoittaa, että työpaikkailmoituksia voidaan julkaista niin kauan kuin asiakas haluaa.

Rajoittamaton määrä työpaikkailmoituksia

Lisäksi työpaikkailmoitusten määrää ei ole rajoitettu. Elinikäisen paketin avulla Google for Jobsissa voidaan julkaista niin monta työpaikkailmoitusta kuin halutaan.

Työnantajan profiili

Kuten kaikkiin muihinkin paketteihin, ilmainen työnantajaprofiili sisältyy. Näin saat näkyvyyttä mahdollisille hakijoille jo ennen kuin julkaiset ensimmäisen työpaikkailmoituksen Google for Jobsissa.

Työnantajan profiiliin

Automaattinen tuonti

Jos haluat sijoittaa useita satoja työpaikkailmoituksia tähän pakettiin, sinun ei tietenkään tarvitse syöttää niitä manuaalisesti yksi kerrallaan. Meidän automaattinen tuonti työkalun avulla voimme helposti tuoda työpaikkailmoituksesi urasivustoltasi tai verkkosivustoltasi SEO for Jobs - työkaluun, josta ne sitten julkaistaan Google for Jobsissa.

Lisätietoja Autom. importista

Henkilökohtainen yhteyshenkilö tukitiimissä

Enterprise- ja Lifetime-asiakkaamme saavat tiimiltämme ensisijaista asiakastukea, joten olemme aina valmiina auttamaan kysymyksissä ja ongelmissa.

Raportointi

Kun olet julkaissut työpaikkailmoituksesi, näet SEO for Jobs - tililläsi, kuinka monta hakijaa on jo katsonut ilmoituksen ja millä sijalla olet ilmoituksillasi Googlessa. Lisäksi voit tarkastella yksityiskohtaisia kävijämääriä omalla verkkosivuston seurantatililläsi.

Ei kuukausittaisia kustannuksia

Lifetime-paketin lyömätön etu on se, että kuukausittaisia lisäkustannuksia ei ole. Kiinteä 9 999 euron hinta maksetaan vain kerran, mikä tarkoittaa, että toisin kuin Enterprise-paketissa, kuukausittainen kirjanpito ei ole enää tarpeen.

Tulevat toiminnot

Lisäksi saat käyttöösi kaikki lisätoiminnot, jotka Google for Jobs ja SEO for Jobs ovat äskettäin lisänneet. Voit myös ottaa yhteyttä tiimiimme milloin tahansa saadaksesi tietää, mitä parannuksia on suunnitteilla tulevina kuukausina.

  1. Rajoittamattomat työpaikkailmoitukset

  2. Rajoittamaton kesto

  3. Automaattinen tuonti sisältyy

  4. Työnantajan profiili

  5. Ei kuukausittaisia kustannuksia

  6. Henkilökohtainen yhteyshenkilö

  7. Tulevia ominaisuuksia ovat

FAQ

Sopiiko paketti minulle?

Lifetime-paketti sopii kaikille. Olipa kyse sitten suuryrityksistä, rekrytointitoimistoista tai kehittäjistä. Vaikka sinulla ei olisikaan tällä hetkellä paljon avoimia työpaikkoja, paketti kannattaa, koska rajattomasti työpaikkailmoituksia voi laittaa uudelleen milloin tahansa. Tämän ansiosta paketti sopii erityisen hyvin ihmisille, jotka haluavat suunnitelmallisuutta eivätkä halua tehdä tilausta.

Mitä kuluja minulle aiheutuu?

Voit syöttää työpaikkailmoitukset työkaluun manuaalisesti. Mainosten siirto Google for Jobs - palveluun tapahtuu kuitenkin automaattisesti, joten sinulle ei aiheudu lisätyötä. Voit tietysti myös tuoda työpaikkailmoituksesi automaattisesti.

Pitääkö minun ylläpitää työpaikkoja manuaalisesti?

Ei, voit käyttää suurempaa määrää työpaikkailmoituksia varten automaattista tuontia, joka sisältyy jo elinikäiseen pakettiin. Lisäksi uusia työpaikkoja voidaan tietenkin lisätä ja muokata manuaalisesti milloin tahansa.

Tarvitsenko teknikkoa?

Ei, et tarvitse sellaista. SEO for Jobs - tiimi huolehtii kaikesta työilmoitusten tuonnista työkaluun ja niiden siirtämisestä Google for Jobs - palveluun. Verkkosivustollasi ei tarvita teknisiä säätöjä.

Odottavatko minua ylimääräiset tai piilotetut kustannukset?

Kertamaksun ansiosta voit odottaa, että työpaikkailmoituksia julkaistessasi et joudu maksamaan muita tai piilotettuja kuluja. SEO for Jobs tarjoaa kuitenkin myös yksittäisten avoimien työpaikkojen mainostamista Googlessa. Näin useammat hakijat saavat tietää avoimesta työpaikasta. Mainoksen hinta vaihtelee halutun tavoittavuuden mukaan.

Miten SEO for Jobs voi auttaa minua myös rekrytoinnissa?

Kuten jo mainittiin, SEO for Jobs tarjoaa ilmaisen työnantajaprofiilin, jonka avulla näkyy Googlessa jo ennen työpaikkailmoitusten julkaisemista. On myös niin sanottu ominaisuus "Ad Boost”. Täällä kutakin työpaikkailmoitusta voidaan lisäksi mainostaa Googlessa yhdellä tai useammalla ilmoituksella.

Mikä on peruuttamisoikeus?

Lakisääteinen peruutusoikeus on voimassa.

Missä ja miten voin peruuttaa?

Koska paketti ei ole määräaikainen, siitä maksetaan vain kerran ja sitä voidaan käyttää koko eliniän, peruutus ei ole tarpeen. Jos et halua julkaista työpaikkailmoituksia tällä hetkellä, tilisi säilyy ja voit julkaista uusia työpaikkailmoituksia milloin tahansa.

Onko paketilla takuu?

SEO for Jobs on läsnä 8 maassa, ja sillä on yli 900 tyytyväistä asiakasta, sillä se on Google for Jobs - palvelun ykköskumppani.

Jos sopimus irtisanotaan Google for Jobsin, ohjelmistotoiminnan tai SEO for Jobsin myynnin lopettamisen vuoksi sopimuksen 18 ensimmäisen kuukauden aikana, summa palautetaan suhteellisesti.


Haluatko kokeilla Google for Jobs - palvelua? Luo ilmainen tili nyt.

Konsultointi ilman velvoitteita

Autamme sinua mielellämme neuvojen ja tuen avulla, jotta voit listata työpaikkailmoituksesi Google for Jobs - palveluun ja hyödyntää kaikki sen tarjoamat mahdollisuudet.

Julia Weber
Google Jobs asiantuntija
Hanki sitomatonta neuvontaa nyt. Soitamme myös mielellämme takaisin - kirjoita meille vain lyhyt viesti.
Pyydä takaisinsoittoa
Kaikki tiedot lähetetään salattuna.

Se toimi

Vastaamme sinulle viimeistään osoitteessa . Jos asia on kiireellisempi, meidät tavoittaa osoitteesta +49 40 874 081 43 tavoitettavissa.

Rekisteröidy ilmaiseksi

Luo ilmainen tili nyt ja luo ensimmäinen työpaikkailmoituksesi ilman velvoitteita.

Julia Weber
Google Jobs asiantuntija
Hanki nyt sitomaton konsultaatio.
Rekisteröidy ilmaiseksi
Kaikki tiedot lähetetään salattuna.

Tarkista maksutta

Tarkista muutamassa sekunnissa, ovatko työpaikkailmoituksesi valmiita Google for Jobs - palveluun.

Onnittelut. Olet jo erinomaisesti valmistautunut Google for Jobsiin.
Tarkista nyt
Kaikki tiedot lähetetään salattuna.

Testitulos

Esikatselu on ladattu ...
Näytä tulos
Saavutettavuus
Hyvä alku. Työpaikkailmoituksesi on helposti saatavilla, ja sen latausaika on sekuntia.
Saavutettavuus
Tarkista linkki , koska se ei ole käytettävissä.
Sisältö luettavissa
Säätiö on luotu. Työpaikkailmoituksen sisältö on koneellisesti luettavissa.
Sisältö luettavissa
Koska linkkiä ei valitettavasti voi käyttää, emme voineet tarkistaa, onko sisältö luettavissa.
Valmiina Google for Jobs-palveluun
Onnittelut - työpaikkailmoituksen skeematiedot ovat käytettävissä. Näin Google for Jobs voi listata työpaikkailmoituksen
Valmiina Google for Jobs-palveluun
Työpaikkailmoituksesi ei ole valmis Google for Jobs - palveluun. Valmistaudu nyt
Valmiina Google for Jobs-palveluun
Koska linkkiä ei ole saatavilla, emme voineet tarkistaa, onko olemassa vastaavia skeematietoja.
Työnhakijat saatavilla
Hyvä alku. Kiinnostuneet etsivät aktiivisesti työpaikkailmoituksia osoitteesta "" Google for Jobs - palvelussa.
Julkaiseminen mahdollista
Työpaikkailmoituksia on mahdollista julkaista "" - osiossa.
Rekisteröidy nyt
Luo tili nyt ja saat 10% alennuksen kaikista paketeista. Näin voit hyödyntää Google for Jobsin tarjoamat mahdollisuudet täysimääräisesti.
' takaisin
Kaikki tiedot lähetetään salattuna.
Ilmainen työnantajaprofiili
Luo työnantajaprofiilisi nyt sitoumuksetta ja maksutta.
Siirry osoitteeseen