Elinikäinen paketti

SEO for Jobsin elinikäisellä paketilla voit sijoittaa rajoittamattoman määrän työpaikkailmoituksia Google for Jobs - palveluun ilman määräaikaisia tai kuukausittaisia kustannuksia. Oletko sellainen, joka haluaa työskennellä ennakoitavissa ja saavuttaa parhaat tulokset mahdollisimman vähällä vaivalla? Silloin tämä paketti on juuri oikea sinulle. Seuraavassa on yhteenveto Lifetime-paketin eduista ja vastauksia joihinkin tärkeisiin kysymyksiin.

Mitä ominaisuuksia elinikäiseen pakettiin sisältyy?

Rajoittamaton kesto

Lifetime-paketille on ominaista, että se sisältää rajoittamattoman keston, mikä tarkoittaa, että työpaikkailmoituksia voidaan julkaista niin kauan kuin asiakas haluaa.

Rajoittamaton määrä työpaikkailmoituksia

Lisäksi työpaikkailmoitusten määrää ei ole rajoitettu. Elinikäisen paketin avulla Google for Jobsissa voidaan julkaista niin monta työpaikkailmoitusta kuin halutaan.

Työnantajan profiili

Kuten kaikkiin muihinkin paketteihin, ilmainen työnantajaprofiili sisältyy. Näin saat näkyvyyttä mahdollisille hakijoille jo ennen kuin julkaiset ensimmäisen työpaikkailmoituksen Google for Jobsissa.

Työnantajan profiiliin

Automaattinen tuonti

Jos haluat sijoittaa useita satoja työpaikkailmoituksia tähän pakettiin, sinun ei tietenkään tarvitse syöttää niitä manuaalisesti yksi kerrallaan. Meidän automaattinen tuonti työkalun avulla voimme helposti tuoda työpaikkailmoituksesi urasivustoltasi tai verkkosivustoltasi SEO for Jobs - työkaluun, josta ne sitten julkaistaan Google for Jobsissa.

Lisätietoja Autom. importista

Henkilökohtainen kontakti tukitiimiin

Enterprise- ja Lifetime-asiakkaamme saavat tiimiltämme ensisijaista asiakastukea, joten olemme aina valmiina auttamaan kysymyksissä ja ongelmissa.

Raportointi

SEO for Jobs - tililläsi näet työpaikkailmoitusten julkaisemisen jälkeen, kuinka monta hakijaa on jo katsonut ilmoitusta ja millä sijalla olet ilmoituksillasi Googlessa. Lisäksi voit tarkastella yksityiskohtaisia pääsylukuja omalla verkkosivuston seurantatililläsi.

Ei kuukausikustannuksia

Lifetime-paketin lyömätön etu on se, että kuukausittaisia lisäkustannuksia ei ole. Kiinteä hinta erääntyy vain kerran. Toisin kuin Enterprise-paketissa, kuukausittaista kirjanpitoa ei enää tarvita.

Tulevat toiminnot

Lisäksi saat käyttöösi kaikki lisätoiminnot, jotka Google for Jobs ja SEO for Jobs lisäävät vastikään. Tätä varten voit myös ottaa milloin tahansa yhteyttä tiimiimme saadaksesi selville, mitä parannuksia on suunnitteilla tulevina kuukausina.

  1. Rajoittamaton määrä työpaikkailmoituksia

  2. Rajoittamaton kesto

  3. Automaattinen tuonti sisältyy

  4. Työnantajaprofiili mukana

  5. Ei kuukausittaisia kustannuksia

  6. Henkilökohtainen yhteyshenkilö

  7. Tulevat ominaisuudet sisältyvät

FAQ

Sopiiko paketti minulle?

Lifetime-paketti sopii kaikille. Olipa kyse sitten suuryrityksistä, rekrytointitoimistoista tai kehittäjistä. Vaikka sinulla ei olisikaan tällä hetkellä paljon avoimia työpaikkoja, paketti kannattaa, koska rajattomasti työpaikkailmoituksia voi laittaa uudelleen milloin tahansa. Tämän vuoksi paketti sopii erityisen hyvin henkilöille, jotka pitävät enemmän suunnitteltavuudesta eivätkä halua tehdä tilausta.

Mitä kuluja minulle aiheutuu?

Sinulla on mahdollisuus syöttää työpaikkailmoitukset manuaalisesti työkaluun. Ilmoitusten siirto Google for Jobs - palveluun tapahtuu kuitenkin automaattisesti, joten sinulle ei aiheudu siitä lisätyötä. Voit toki myös tuoda työpaikkailmoituksesi automaattisesti.

Pitääkö minun ylläpitää työpaikkailmoituksia manuaalisesti?

Ei, suuremmalle määrälle työpaikkailmoituksia voit käyttää automaattista tuontia, joka sisältyy jo elinikäiseen pakettiin. Lisäksi uusia työpaikkoja voi kuitenkin tietenkin lisätä ja muokata manuaalisesti milloin tahansa.

Tarvitsenko teknikkoa?

Ei, et tarvitse sellaista. SEO for Jobs - tiimi huolehtii kaikesta aina työpaikkailmoitusten tuonnista työkaluun ja niiden siirtämisestä Google for Jobs - palveluun. Verkkosivuillasi ei tarvita teknisiä säätöjä.

Odottavatko minua ylimääräiset tai piilotetut kustannukset?

Kertamaksun ansiosta voit odottaa, että työpaikkailmoituksia sijoittaessasi ei tule lisä- tai piilokustannuksia. SEO for Jobs tarjoaa kuitenkin myös yksittäisten avoimien työpaikkojen ilmoitusten sijoittamista Googleen. Näin useammat hakijat saavat tietää avoimesta työpaikasta. Ilmoituksen hinta vaihtelee halutun tavoittavuuden mukaan.

Miten SEO for Jobs voi lisäksi auttaa minua rekrytoinnissa?

Kuten jo mainittiin, SEO for Jobs tarjoaa ilmaisen työnantajaprofiilin, jolla näkyy Googlessa jo ennen työpaikkailmoitusten julkaisemista. Tarjolla on myös niin sanottu ominaisuus "Ad Boost". Siinä kutakin työpaikkailmoitusta voidaan lisäksi mainostaa Googlessa yhdellä tai useammalla ilmoituksella.

Mitä peruuttamisoikeutta sovelletaan?

Sovelletaan lakisääteistä peruutusoikeutta.

Missä ja miten voin peruuttaa?

Koska paketti ei ole määräaikainen, siitä maksetaan vain kerran ja sitä voidaan näin ollen käyttää koko eliniän, sitä ei tarvitse peruuttaa. Jos et halua julkaista työpaikkailmoituksia tällä hetkellä, tilisi pysyy voimassa ja voit julkaista uusia työpaikkailmoituksia milloin tahansa uudelleen.

Onko minulla takuu paketille?

SEO for Jobs on läsnä 18 maassa, ja sillä on yli 3500 tyytyväistä asiakasta Google for Jobsin ykköskumppanina.

Jos sopimus puretaan, koska Google for Jobs lopettaa toimintansa, ohjelmisto lakkaa toimimasta tai SEO for Jobs myydään sopimuksen 18 ensimmäisen kuukauden aikana, summa palautetaan suhteellisesti.


Haluatko kokeilla Google for Jobs - palvelua? Luo ilmainen tili nyt.

Konsultointi ilman velvoitteita

Autamme sinua mielellämme neuvojen ja tuen avulla, jotta voit listata työpaikkailmoituksesi Google for Jobs - palveluun ja hyödyntää kaikki sen tarjoamat mahdollisuudet.

Julia Weber
Google Jobs asiantuntija
Hanki sitomatonta neuvontaa nyt. Soitamme myös mielellämme takaisin - kirjoita meille vain lyhyt viesti.
Pyydä takaisinsoittoa
Kaikki tiedot lähetetään salattuna.

Se toimi

Vastaamme sinulle viimeistään osoitteessa . Jos asia on kiireellisempi, meidät tavoittaa osoitteesta +49 40 874 081 43 tavoitettavissa.

Rekisteröidy ilmaiseksi

Luo ilmainen tili nyt ja luo ensimmäinen työpaikkailmoituksesi ilman velvoitteita.

Julia Weber
Google Jobs asiantuntija
Hanki nyt sitomaton konsultaatio.
Rekisteröidy ilmaiseksi
Kaikki tiedot lähetetään salattuna.

Tarkista maksutta

Tarkista muutamassa sekunnissa, ovatko työpaikkailmoituksesi valmiita Google for Jobs - palveluun.

Onnittelut. Olet jo erinomaisesti valmistautunut Google for Jobsiin.
Tarkista nyt
Kaikki tiedot lähetetään salattuna.

Testitulos

Esikatselu on ladattu ...
Näytä tulos
Saavutettavuus
Hyvä alku. Työpaikkailmoituksesi on helposti saatavilla, ja sen latausaika on sekuntia.
Saavutettavuus
Tarkista linkki , koska se ei ole käytettävissä.
Sisältö luettavissa
Säätiö on luotu. Työpaikkailmoituksen sisältö on koneellisesti luettavissa.
Sisältö luettavissa
Koska linkkiä ei valitettavasti voi käyttää, emme voineet tarkistaa, onko sisältö luettavissa.
Valmiina Google for Jobs-palveluun
Onnittelut - työpaikkailmoituksen skeematiedot ovat käytettävissä. Näin Google for Jobs voi listata työpaikkailmoituksen
Valmiina Google for Jobs-palveluun
Työpaikkailmoituksesi ei ole valmis Google for Jobs - palveluun. Valmistaudu nyt
Valmiina Google for Jobs-palveluun
Koska linkkiä ei ole saatavilla, emme voineet tarkistaa, onko olemassa vastaavia skeematietoja.
Työnhakijat saatavilla
Hyvä alku. Kiinnostuneet etsivät aktiivisesti työpaikkailmoituksia osoitteesta "" Google for Jobs - palvelussa.
Julkaiseminen mahdollista
Työpaikkailmoituksia on mahdollista julkaista "" - osiossa.
Rekisteröidy nyt
Luo tili nyt ja saat 10% alennuksen kaikista paketeista. Näin voit hyödyntää Google for Jobsin tarjoamat mahdollisuudet täysimääräisesti.
' takaisin
Kaikki tiedot lähetetään salattuna.
Ilmainen työnantajaprofiili
Luo työnantajaprofiilisi nyt sitoumuksetta ja maksutta.
Siirry osoitteeseen