FAQ

Mikä on Google for Jobs?

Google for Jobs on normaalin Google-hakujen laajennus, joka on erikoistunut työnhakuun. Se näytetään, kun Google tunnistaa, että hakukysely on työnhaku. Yksityiskohtainen esittely Google for Jobsista on täällä.

Miten pääsen Google for Jobs - palveluun?

Google for Jobs - palvelua ei voi käyttää suoraan. Google tunnistaa, että hakukysely on työnhaku, ja näyttää Google Jobs - ruudun normaalin haun yhteydessä. Voit pakottaa Google for Jobs - palvelun näkyviin seuraavilla yksinkertaisilla ohjeilla:

 • Käynnistä selain

 • Avaa www. google.fi

 • Etsi hakusanalla "työpaikat lähellä minua" (tai vaihtoehtoisesti esimerkiksi "projektinhallintatyö").

 • Selaa hieman alaspäin, kunnes sinisen Googlen työpaikkaruutu ilmestyy hakutulossivulle, jossa on työpaikkaehdotuksia.

 • Klikkaa "Työpaikat

 • Google for Jobs avautuu sitten

Mitä Google for Jobs tekee minulle?

Google on maailman suurin hakukone. Joka päivä miljoonat ihmiset etsivät työpaikkoja Googlessa. 72 % työnhauista alkaa Googlesta

Olisi siis huolimatonta olla hyödyntämättä Googlen mahdollisuuksia esitellä työtarjouksia mahdollisille hakijoille.

Tee työpaikkailmoituksesi valmiiksi Google for Jobs - palvelua varten nyt.

Milloin Google for Jobs on saatavilla osoitteessa Suomi?

Palvel-Suomi u on ollut saatavilla osoitteessa vuodesta lähtien, ja se on jo vakiinnuttanut asemansa useissa naapurimaissa ( katso virallinen Google-listaus). Luettelo kasvaa jatkuvasti, ja muut Euroopan maat, kuten Espanja ja Yhdistynyt kuningaskunta, hyötyvät jo palvelusta.

Miksi Google for Jobs on parempi kuin työnvälityspalstat?

Valtaosa ilmoitustauluista veloittaa hirvittäviä maksuja työpaikkailmoitusta kohden. Nämä ovat perusteltuja, koska ilmoitustauluilla on useita tuhansia kävijöitä päivässä.

Googlella on kuitenkin miljoonia kävijöitä päivittäin, ja se tarjoaa Google for Jobs - palvelua ilmaiseksi. Veloitamme vain kohtuullisen hinnan työpaikkailmoitusten teknisestä valmistelusta Google for Jobs - palvelua varten.

On siis ennakoitavissa, että perinteiset työpaikkataulut menettävät merkityksensä. Vai käytättekö edelleen kaupunkikarttoja navigointiin?

Maksaako Google for Jobs rahaa?

Google on hakukone, ja se on asettanut tavoitteekseen tehdä kaikesta hakukelpoista. Googlen hakemistoon sisällyttäminen ei maksa rahaa. Tässä yhteydessä syntyy ainoastaan teknisen valmistelun ja palvelumme tarjoamisen kustannukset.

Miten työpaikkailmoitukset päätyvät Googleen?

Taikasana tässä on"jäsennelty data". Nämä ovat käyttäjälle näkymättömiä koodinpätkiä, jotka sisältävät työpaikkailmoitukset jäsennellyssä muodossa ja ovat Googlen teknisten eritelmien mukaisia. Google etsii verkkosivuilta strukturoitua tietoa ja käyttää sitä näyttääkseen työtarjoukset Google for Jobs - palvelussa.

Palvelumme avulla voit helposti valmistella työpaikkailmoituksesi Google for Jobs - palveluun. Verkkosivujasi ei tarvitse käyttää tai mukauttaa.

Pitääkö verkkosivustoni mukauttaa Google for Jobs - palvelua varten?

Jos haluat ottaa Google for Jobs - palvelun käyttöön itse, sinun on mukautettava verkkosivustosi ja ohjelmoitava se uudelleen. Tutustu meidän Ohjeet verkkosivusto.

Voit kuitenkin käyttää myös ulkopuolisia palveluja, kuten SEO for Jobs-palvelua. SEO for Jobs on työskennellyt tämän asian parissa Google for Jobs - palvelun käyttöönotosta lähtien ja luonut palvelun, jonka avulla on mahdollista helpottaa työpaikkojen julkaisemista Google for Jobs - palvelussa.ilman, että sinun tarvitsee tehdä mitään muutoksia verkkosivustoon.

Voinko käyttää Google for Jobs - palvelua ilman verkkosivustoa?

Yleensä edellytyksenä on, että työtarjous julkaistaan verkkosivustolla. Kun Ratkaisu SEO for Jobs on myös mahdollista käyttää esimerkiksi PDF-tiedostoa työpaikkailmoituksen kanssa. Et siis tarvitse verkkosivustoa.

Miksi Google for Jobs ei näy?

Jos Googlen työlaatikko ei tule näkyviin, se voi johtua useista syistä.

 • Googlen on tunnustettava, että haku on työnhaku. Jos esimerkiksi kirjoitat Googleen "projektinhallintatyö", sinisen Google Job Boxin pitäisi ilmestyä näkyviin.

 • Valitettavasti Google for Jobs ei tue Internet Explorer - selainta. Yritä etsiä työpaikkaa Googlessa uudelleen käyttämällä eri selainta, kuten Google Chromea tai Firefoxia.

 • Google for Jobs ei ehkä ole vielä saatavilla maassasi. Löydät luettelon käytettävissä olevista maista täältä: https://developers.google.com/search/docs/data-types/job-posting#region-saatavuus

Miksi näen vain kolme työpaikkailmoitusta?

Google näyttää vain pienen valikoiman työpaikkailmoituksia hakutulossivulla (lyhenne SERP: Search Engine Result Pages). Klikkaa "Työpaikat" käynnistääksesi Google for Jobs ja nähdäksesi lisää tuloksia.

Miksi työpaikkailmoitukseni ei näy?

Googlen työpaikkataulu on suunniteltu siten, että hakijoiden ja työpaikkatarjousten välillä on aina alueellinen yhteys. Jos siis aloitat työnhaun Hampurista käsin ja haet esimerkiksi hakusanalla "software developer job", sinulle näytetään vain Hampurin lähistöllä sijaitsevia työtarjouksia. Jos määrittelet nimenomaisesti sijainnin haussa, voit saada näkyviin työtarjouksia myös muista sijainneista. Esimerkiksi hakusanalla "software developer job Munich" saat Münchenin työtarjoukset. Lisäksi, kuten verkkohaussa, myös työpaikkailmoitukset voidaan optimoida Google for Jobs - palvelua varten.

Miksi työpaikkani näkyy jo Google for Jobs - palvelussa?

On useita syitä, miksi työpaikkailmoituksesi saattaa jo näkyä Google for Jobs - palvelussa.

 • Skeematiedot tallennetaan verkkosivustollesi

 • Olet julkaissut työpaikkailmoituksen alustalla, joka julkaisee sen myös Google for Jobs - palvelussa.

 • Palveluntarjoaja on lukenut työpaikkailmoituksesi ja julkaissut sen ilman suostumustasi ja hyväksyntääsi.

Jos työpaikkailmoituksesi on jo listattu ilman aktiivista osallistumistasi, sinun on syytä tarkastella sitä tarkemmin. Usein tiedot ovat vääriä, käytetään vääriä logoja, työ on huonosti muotoiltu tai työ on jo täytetty. Google for Jobs - palvelun kohdalla on tärkeää säilyttää kontrolli. Tätä varten voit käyttää erikoistuneita palveluita, kuten SEO for Jobs and päätät itse, miltä työpaikkailmoituksesi näyttää.

Voinko myös mainostaa Google for Jobs - palvelussa?

Yksi Googlen tärkeimmistä tulonlähteistä on mainostilan myynti mainostajille. Nämä mainokset näkyvät yleensä ensimmäisinä tuloksina, ja niitä klikataan usein.

Google for Jobs - palvelussa ei kuitenkaan ole (vielä) mahdollista julkaista mainoksia. Tämä johtuu myös siitä, että Google for Jobs on vielä hyvin nuori aihe. On kuitenkin varmasti vain ajan kysymys, milloin työpaikkoja on mahdollista mainostaa myös täällä ja sijoittua kärkisijoille.

Miten voin optimoida työpaikkailmoituksiani?

Kuten tavallisessa Google-haussa, on tärkeää, että Google-indeksiin pääsee alun perin mukaan, eli että Google on tietoinen verkkosivustosta tai työpaikkailmoituksesta. Sen jälkeen on tärkeää optimoida työpaikkailmoitus (SEO ) ja pyrkiä kohti kärkisijoja. Työpaikkailmoituksissa tärkeimpiä tekijöitä ovat tehtävänimike ja työpaikan oikea sijainti.

Katso myös artikkeli aiheesta Työpaikkailmoitusten optimointi Google for Jobs - palvelussa.

Haluatko kokeilla Google for Jobs - palvelua? Luo ilmainen tili nyt.

Konsultointi ilman velvoitteita

Autamme sinua mielellämme neuvojen ja tuen avulla, jotta voit listata työpaikkailmoituksesi Google for Jobs - palveluun ja hyödyntää kaikki sen tarjoamat mahdollisuudet.

Julia Weber
Google Jobs asiantuntija
Hanki sitomatonta neuvontaa nyt. Soitamme myös mielellämme takaisin - kirjoita meille vain lyhyt viesti.
Pyydä takaisinsoittoa
Kaikki tiedot lähetetään salattuna.

Se toimi

Vastaamme sinulle viimeistään osoitteessa . Jos asia on kiireellisempi, meidät tavoittaa osoitteesta +1 (805) 324-7981 tavoitettavissa.

Rekisteröidy ilmaiseksi

Luo ilmainen tili nyt ja luo ensimmäinen työpaikkailmoituksesi ilman velvoitteita.

Julia Weber
Google Jobs asiantuntija
Hanki nyt sitomaton konsultaatio.
Rekisteröidy ilmaiseksi
Kaikki tiedot lähetetään salattuna.

Tarkista maksutta

Tarkista muutamassa sekunnissa, ovatko työpaikkailmoituksesi valmiita Google for Jobs - palveluun.

Onnittelut. Olet jo erinomaisesti valmistautunut Google for Jobsiin.
Tarkista nyt
Kaikki tiedot lähetetään salattuna.

Testitulos

Esikatselu on ladattu ...
Näytä tulos
Saavutettavuus
Hyvä alku. Työpaikkailmoituksesi on helposti saatavilla, ja sen latausaika on sekuntia.
Saavutettavuus
Tarkista linkki , koska se ei ole käytettävissä.
Sisältö luettavissa
Säätiö on luotu. Työpaikkailmoituksen sisältö on koneellisesti luettavissa.
Sisältö luettavissa
Koska linkkiä ei valitettavasti voi käyttää, emme voineet tarkistaa, onko sisältö luettavissa.
Valmiina Google for Jobs-palveluun
Onnittelut - työpaikkailmoituksen skeematiedot ovat käytettävissä. Näin Google for Jobs voi listata työpaikkailmoituksen
Valmiina Google for Jobs-palveluun
Työpaikkailmoituksesi ei ole valmis Google for Jobs - palveluun. Valmistaudu nyt
Valmiina Google for Jobs-palveluun
Koska linkkiä ei ole saatavilla, emme voineet tarkistaa, onko olemassa vastaavia skeematietoja.
Työnhakijat saatavilla
Hyvä alku. Kiinnostuneet etsivät aktiivisesti työpaikkailmoituksia osoitteesta "" Google for Jobs - palvelussa.
Julkaiseminen mahdollista
Työpaikkailmoituksia on mahdollista julkaista "" - osiossa.
Rekisteröidy nyt
Luo tili nyt ja saat 10% alennuksen kaikista paketeista. Näin voit hyödyntää Google for Jobsin tarjoamat mahdollisuudet täysimääräisesti.
' takaisin
Kaikki tiedot lähetetään salattuna.
Ilmainen työnantajaprofiili
Luo työnantajaprofiilisi nyt sitoumuksetta ja maksutta.
Seuraava ...