Apua & tukea

Johdanto

Täältä löydät kaikki tärkeät kysymykset ja vastaukset työpaikkojen hakukoneoptimoinnista. Jotta voisit käyttää SEO for Jobs - palvelua, sinulla on oltava seuraavat tiedot Luo ilmainen tili.

Kuinka paljon perustaminen maksaa?

SEO for Jobs on itsepalvelutyökalu. Tämä tarkoittaa, että kuukausittaisten lisenssimaksujen lisäksi ei ole ylimääräisiä perustamismaksuja. Kuukausikustannukset vaihtelevat valitsemasi paketin mukaan. Tutustu Hintakatsaus verkkosivustolla.

Mitä paketteja on saatavilla?

Pakettimme eroavat toisistaan lähinnä tarjolla olevien työpaikkailmoitusten määrän ja keston suhteen. Basic-paketti sisältää 5 työpaikkailmoitusta, Business-paketti 25 työpaikkailmoitusta ja Enterprise-paketti rajattoman määrän työpaikkailmoituksia .

Voit myös valita joko kuukauden tai vuoden vähimmäiskeston.

Tarjoamme paketin kaikenkokoisille yrityksille. sopiva paketti.

Voinko muuttaa pakettiani?

Kun olet päättänyt paketin, voit myös mukauttaa sitä myöhemmin ja räätälöidä sen omiin tarpeisiisi. Voit milloin tahansa vaihtaa seuraavaan suurempaan pakettiin tai pidempään minimiaikaan. On myös mahdollista lisätä uusia työpaikkailmoituksia milloin tahansa. Luokituksen alentaminen on aina mahdollista vähimmäisajan päättyessä.

Miten voin muuttaa pakettiani?

Voit vaihtaa nykyisen paketin noudattamalla seuraavia ohjeita:

 • Kirjaudu sisään SEO työpaikkojen hakuun

 • Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevasta valikosta "Yritys".

 • Klikkaa vasemmanpuoleisessa valikossa "Paketti & maksu".

 • Valitse Paketti-kohdassa nykyinen pakettisi

 • Valitse toinen paketti

 • Seuraa vuoropuhelua loppuun asti

Uusitaanko pakettini automaattisesti?

Tarjoamme palvelumme yksinomaan tilausmallilla. Tämä tarkoittaa, että pakettisi uusitaan, kunnes se peruutetaan. Tämä johtuu siitä, että työpaikkojen hakukoneoptimointi saa täyden vaikutuksensa, kun sitä käytetään pitkällä aikavälillä - samoin kuin verkkosivujen hakukoneoptimointia.

Miten termi lasketaan?

Vähimmäiskeston laskeminen perustuu varausajankohtaan.

Pitääkö verkkosivustoani mukauttaa?

Jos julkaiset työpaikkasi Google for Jobs - palvelussa SEO for Jobs - palvelun kautta, sinun ei tarvitse tehdä mitään muutoksia verkkosivustollesi.

Pitääkö työpaikkailmoitusten olla myös verkkosivustollani?

Ei ole lainkaan ongelma, jos työpaikkailmoitukset eivät ole verkkosivuillasi. Voit yksinkertaisesti käyttää palveluamme Työpaikkojen ilmoittaminen Google for Jobs - palvelussa.

Tarvitsenko verkkosivuston käyttääkseni Google for Jobs - palvelua?

SEO for Jobs tarjoaa myös asiakkaille, joilla ei ole omaa verkkosivustoa, mahdollisuuden julkaista työpaikkailmoituksia Google for Jobsissa.

Miten voin luoda työpaikkailmoituksen?

Työpaikkailmoituksen luomiseen tarvitaan SEO työpaikkojen tilille.

Kun olet kirjautunut sisään, näet suoraan työpaikkailmoituksen luomiseen tarkoitetun maskin. Kirjoita työpaikkailmoituksen tiedot mahdollisimman täydellisesti. Älä unohda tallentaa.

Julkaise työpaikkailmoitus kääntämällä "Julkaise"-kytkintä. Julkaistut työpaikkailmoitukset on merkitty luettelossa vihreällä. Luonnosvaiheessa olevat työpaikkailmoitukset on merkitty harmaalla.

Nach dem Erstellen der Stellenanzeige bei SEO for Jobs, muss die Stelle über den Schalter
Nach dem Erstellen der Stellenanzeige bei SEO for Jobs, muss die Stelle über den Schalter

Vihje: Voit luoda tilillesi niin monta työpaikkailmoitusta kuin haluat. Rajoitus koskee vain julkaistuja töitä. Näin voit jo nyt valmistella tulevia töitä ja julkaista ne sitten tarpeen mukaan.

Missä työpaikkailmoitukset julkaistaan?

Työpaikkailmoituksesi julkaistaan Google for Jobs - palvelussa. Google for Jobs - palvelun avaaminen:

 • Käy osoitteessa Google

 • Etsi esimerkiksi "avoimia työpaikkoja lähelläsi" tai "projektipäällikkö Hampuri".

 • Tämän jälkeen näet sinisen laatikon, jossa lukee "Jobs".

 • Klikkaamalla sinistä laatikkoa avautuu uusi näkymä. Tämä on Google 4 Jobs

Google for Jobs integriert sich in die normale Google suche. Es wird automatisch erkannt, dass es sich um ein Stellengesuch handelt und die Google Jobbox wird eingeblendet.
Google for Jobs integriert sich in die normale Google suche. Es wird automatisch erkannt, dass es sich um ein Stellengesuch handelt und die Google Jobbox wird eingeblendet.

Kuinka kauan työpaikkailmoitusteni julkaiseminen kestää?

Ennen kuin työpaikkailmoituksesi julkaistaan Google for Jobsissa, Googlen on indeksoitava ne. Koska SEO for Jobs on suunniteltu erityisesti Google for Jobs - palvelua varten, julkaisu kestää yleensä muutamasta minuutista muutamaan tuntiin.

Miksi en löydä työpaikkailmoitustani?

Editorissa sinulla on mahdollisuus muotoilla työtarjouksia ja julkaista ne myöhemmin. Jos et löydä työpaikkaasi, tarkista, oletko julkaissut työpaikkailmoituksen.

Stellen Sie sicher, dass Ihre Stellenanzeige auch wirklich veröffentlicht ist.
Stellen Sie sicher, dass Ihre Stellenanzeige auch wirklich veröffentlicht ist.
Wenn Sie Ihre Stellenanzeige veröffentlicht haben, können Sie über diesen Link Ihre Stellenanzeige bei Google for Jobs finden.
Wenn Sie Ihre Stellenanzeige veröffentlicht haben, können Sie über diesen Link Ihre Stellenanzeige bei Google for Jobs finden.

Miten "Apply to - painike" on merkitty?

Jokaisessa Google for Jobs - palvelun työpaikkailmoituksessa on "Hae työpaikkaa - painike" (usein Google Jobsin Hae työpaikkaa - painike ). Tämä merkitään tilillesi tallennetulla yrityksen nimellä. Kun annat ensimmäisen työpaikkailmoituksen, voi kestää jonkin aikaa, ennen kuin painike näkyy oikein. Yleensä oikea etiketti tulee näkyviin 24 tunnin kuluttua.

Bei jeder G4J Stellenanzeige wird ein sogenannter Apply Button (Bewerben auf Button) eingeblendet. Dieser führt auf die Ursprungs-Website der Stellenanzeige. Die Beschriftung wird von Google automatisch vergeben.
Bei jeder G4J Stellenanzeige wird ein sogenannter Apply Button (Bewerben auf Button) eingeblendet. Dieser führt auf die Ursprungs-Website der Stellenanzeige. Die Beschriftung wird von Google automatisch vergeben.

Miksi logoni ei näy?

Voit lisätä logon jokaiseen työpaikkailmoitukseen. Tarkista ensin, onko logo tallennettu editoriin. Jos Google for Jobs - palvelussa näkyy edelleen värillinen neliö, jossa on yrityksesi ensimmäinen kirjain, Google ei ole vielä indeksoinut logoasi ja osoittanut sitä tilillesi. Poikkeustapauksissa voi kestää jopa kaksi viikkoa, ennen kuin logo on yhdistetty oikein. Tämä on kuitenkin kertaluonteinen prosessi. Kun linkki on luotu, voit käyttää logoa suoraan seuraavassa työpaikkailmoituksessa tulevaisuudessa.

Für jede Stellenanzeige kann ein separates Logo hinterlegt werden. Das Logo wird bei Google for Jobs in der Liste und in der Detailansicht angezeigt.
Für jede Stellenanzeige kann ein separates Logo hinterlegt werden. Das Logo wird bei Google for Jobs in der Liste und in der Detailansicht angezeigt.

Vinkki: Google for Jobs - palvelun logo näkyy joskus vain hyvin pienenä (40px x 40px), joten varmista, että logo näkyy selvästi myös pienessä muodossa. Vaikka logo näytettäisiin pienenä vain Google Jobsissa, sinun on silti ladattava logon koko 600px x 600px.

Voinko julkaista työpaikkoja eri yrityksille?

Jos olet rekrytointitoimisto tai yrityksesi koostuu useista eri yrityksistä, voit julkaista työpaikkoja eri yrityksille yhden tilin kautta. Ainoa rajoitus on "Hae" - painikkeen merkintä. Tämä on sidottu tiliin. Jos painike halutaan myös merkitä erikseen, jokaiselle yritykselle on avattava oma tili.

Voinko antaa työpaikkailmoitusta varten useita sijainteja?

Google for Jobs - palvelun avulla et voi antaa työpaikkailmoitukselle useita sijainteja. Jos haluat täyttää saman paikan useissa eri toimipisteissä, sinun on luotava paikka useaan kertaan ja syötettävä kunkin toimipisteen tiedot. Voit tehdä tämän yksinkertaisesti kopioimalla olemassa olevan työn kopiointitoiminnolla.

Kuinka kopioida työpaikkailmoitus

Usein työpaikkailmoitukset eroavat toisistaan vain vähän. Voit yksinkertaisesti kopioida jokaisen työpaikkailmoituksen ja muokata sitä. Toimi näin seuraavasti:

 • Valitse työpaikkailmoitus tililtäsi

 • Napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa "..." - painiketta.

 • Valitse "Kopioi työpaikkailmoitus".

Sie können jede Stellenanzeige einfach kopieren. Dies erleichtert den Pflegeaufwand sehr.
Sie können jede Stellenanzeige einfach kopieren. Dies erleichtert den Pflegeaufwand sehr.

Millaisia analyysi- ja arviointivaihtoehtoja on olemassa?

Kun olet julkaissut ensimmäiset työpaikkailmoitukset SEO for Jobsin kautta, integroitu kojelauta aktivoituu automaattisesti. Voi kestää jonkin aikaa, ennen kuin tiedot saadaan tänne. Heti kun tietoja on riittävästi, näet kojelaudassa työpaikkailmoitustesi katselumäärän sekä avainsanat, joiden kautta työpaikkailmoituksesi löydettiin.

Pääset kojelautaan osoitteesta:

Miten poistan mainokseni Googlesta?

Ilmoitettu työpaikka on täytetty? Onnittelut!

Voit poistaa täytetyt paikat käytöstä itse tililläsi. Jos käytät hallinnoitua palvelua, järjestelmämme tarkistaa säännöllisin väliajoin, löytyykö työpaikkatarjous edelleen verkkosivustoltasi. Jos se ei enää näy siellä, työsi poistetaan automaattisesti Googlesta.

Yleensä voi kestää muutaman päivän, ennen kuin työpaikkailmoitus poistetaan kokonaan Google for Jobsista.

Miten voin peruuttaa?

Jos et ole tyytyväinen palveluumme, voit peruuttaa tilauksesi suoraan tililläsi.

Tee tämä kirjautumalla tilillesi. Valitse sitten oikeassa yläkulmassa olevasta valikosta"Yritys", valitse sitten vasemmalta"Paketti ja maksu" ja sitten paketin kohdalla "...". >"Peruuta paketti".

Kun olet peruuttanut tilauksesi, se pysyy aktiivisena voimassaoloajan loppuun asti. Jos päätät toisin, sinulla on mahdollisuus aktivoida paketti uudelleen.

Peruutuksen ja päättymisen jälkeen aktiiviset työpaikkasi poistetaan käytöstä ja poistetaan Google for Jobsista. Tilisi pysyy kuitenkin aktiivisena.

Luo tili

Voit luoda ilmaisen tilin milloin tahansa. Tämä edellyttää seuraavia vaiheita:

 • Avaa Rekisteröintilomake

 • Syötä tarvittavat tiedot

 • Saat suoran pääsyn tilillesi

 • Vahvista sähköpostitse saamasi linkki rekisteröintiprosessin lopussa ja aseta itsellesi salasana.

Unohditko salasanasi

Oletko unohtanut salasanasi tai etkö ole vielä asettanut salasanaa? Ei hätää:

 • Käytä lomaketta Nollaa salasanasi

 • Kirjoita sähköpostiosoite, jota käytit tilin luomiseen.

 • Saat sähköpostiviestin, jossa on linkki

 • Klikkaa linkkiä

 • Avautuu lomake, johon voit syöttää uuden salasanan.

 • Salasanan tulee olla vähintään 6 merkkiä pitkä ja sisältää erikoismerkkejä.

Vaihda salasanasi

Salasana on vaihdettava säännöllisesti. Tätä varten:

 • Kirjaudu sisään SEO työpaikkojen tilille

 • Valitse yläreunan valikosta "Tili".

 • Aseta itsellesi uusi turvallinen salasana kohdassa "Aseta uusi salasana".

 • Napsauta "Aseta uusi salasana

 • Tästä lähtien voit kirjautua sisään vain uudella salasanallasi.

Vaihda sähköpostiosoitteesi

Sähköpostiosoitteesi on avain SEO for Jobs - tiliisi. Sen vuoksi se on aina pidettävä ajan tasalla:

 • Kirjaudu sisään SEO työpaikkojen tilille

 • Valitse "Tili" yllä olevasta valikosta

 • "Tilin tiedot" - osioon voit syöttää uuden sähköpostiosoitteen.

 • Napsauta "Tallenna tili

 • Jatkossa voit kirjautua sisään vain uudella sähköpostiosoitteella.

Vinkki: Tallenna erillinen sähköpostiosoite kirjanpito-osastolle.

Vaihda laskujen sähköpostiosoite

Voit tallentaa erillisen sähköpostiosoitteen kirjanpito-osastolle. Näin kaikki laskut lähetetään suoraan kirjanpitoon:

 • Kirjaudu sisään SEO työpaikkojen tilille

 • Valitse "Yritys" yllä olevasta valikosta

 • Valitse vasemmasta valikosta "Paketti ja maksu".

 • Napsauta yritystäsi laskutusosoiteosiossa.

 • Lomakkeen alaosaan voit syöttää kirjanpitoyksikön sähköpostiosoitteen.

 • Napsauta sitten "Tallenna

Bei SEO for Jobs können Sie eine separate E-Mail Adresse für die Buchhaltung angeben. Alle Rechnungen werden dann als PDF direkt an diese E-Mail Adresse geschickt.
Bei SEO for Jobs können Sie eine separate E-Mail Adresse für die Buchhaltung angeben. Alle Rechnungen werden dann als PDF direkt an diese E-Mail Adresse geschickt.

Laskut

Kaikki laskut lähetetään SEO for Jobs - palveluun tallennettuun kirjanpidon sähköpostiosoitteeseen. Lisäksi kaikki laskusi ovat ladattavissa uudelleen tililtäsi:

 • Kirjaudu sisään SEO työpaikkojen tilille

 • Valitse "Yritys" yllä olevasta valikosta

 • Valitse vasemmalla olevasta valikosta "Paketti ja maksu".

 • "Laskut"-osiosta löydät kaikki laskut.

 • Lataa lasku helposti klikkaamalla laskun oikealla puolella olevaa "Lataa-painiketta".

In Ihrem SEO for Jobs Konto finden Sie übersichtlich sämtliche Rechnungen aufgelistet. Diese können nachträglich heruntergeladen werden, falls eine Rechnung verloren gegangen ist oder von der Buchhaltung angefragt wird.
In Ihrem SEO for Jobs Konto finden Sie übersichtlich sämtliche Rechnungen aufgelistet. Diese können nachträglich heruntergeladen werden, falls eine Rechnung verloren gegangen ist oder von der Buchhaltung angefragt wird.

Laskutusosoite

Kun teet tilauksen, sinua pyydetään antamaan tiedot asianmukaista laskua varten. Jos olet muuttanut laskutusosoitetta, toimi seuraavasti:

 • Kirjaudu sisään SEO työpaikkojen tilille

 • Valitse yläreunan valikosta "Yritys".

 • Valitse vasemmalla olevasta valikosta "Paketti ja maksu".

 • Napsauta yritystäsi laskutusosoiteosiossa.

 • Avautuu lomake, jossa voit muuttaa kaikkia laskutustietoja.

 • Napsauta sitten "Tallenna

Maksutavat

SEO for Jobs - palvelussa sinulla on tällä hetkellä seuraavat maksuvaihtoehdot

 • Luottokorttimaksu

 • Maksu laskulla

Jos haluat maksaa Paypalilla, valitse vaihtoehto "Lasku". Tämän jälkeen saat tilillesi "Laskut"-osiossa tietoa siitä, miten voit maksaa laskun Paypalin kautta.

Voit myös muuttaa haluamaasi maksutapaa milloin tahansa.

 • Kirjaudu sisään SEO työpaikkojen tilille

 • Valitse yläreunan valikosta "Yritys".

 • Valitse vasemmalla olevasta valikosta "Paketti ja maksu".

 • "Maksutapa"-osiossa voit valita käytettävissä olevien maksutapojen välillä.

 • Muuta maksutapaa vastaavasti

 • Napsauta "Tallenna

Vinkki: Talleta luottokortti vähentääksesi manuaalista työtäsi.

Haluatko kokeilla Google for Jobs - palvelua? Luo ilmainen tili nyt.

Konsultointi ilman velvoitteita

Autamme sinua mielellämme neuvojen ja tuen avulla, jotta voit listata työpaikkailmoituksesi Google for Jobs - palveluun ja hyödyntää kaikki sen tarjoamat mahdollisuudet.

Julia Weber
Google Jobs asiantuntija
Hanki sitomatonta neuvontaa nyt. Soitamme myös mielellämme takaisin - kirjoita meille vain lyhyt viesti.
Pyydä takaisinsoittoa
Kaikki tiedot lähetetään salattuna.

Se toimi

Vastaamme sinulle viimeistään osoitteessa . Jos asia on kiireellisempi, meidät tavoittaa osoitteesta +1 (805) 324-7981 tavoitettavissa.

Rekisteröidy ilmaiseksi

Luo ilmainen tili nyt ja luo ensimmäinen työpaikkailmoituksesi ilman velvoitteita.

Julia Weber
Google Jobs asiantuntija
Hanki nyt sitomaton konsultaatio.
Rekisteröidy ilmaiseksi
Kaikki tiedot lähetetään salattuna.

Tarkista maksutta

Tarkista muutamassa sekunnissa, ovatko työpaikkailmoituksesi valmiita Google for Jobs - palveluun.

Onnittelut. Olet jo erinomaisesti valmistautunut Google for Jobsiin.
Tarkista nyt
Kaikki tiedot lähetetään salattuna.

Testitulos

Esikatselu on ladattu ...
Näytä tulos
Saavutettavuus
Hyvä alku. Työpaikkailmoituksesi on helposti saatavilla, ja sen latausaika on sekuntia.
Saavutettavuus
Tarkista linkki , koska se ei ole käytettävissä.
Sisältö luettavissa
Säätiö on luotu. Työpaikkailmoituksen sisältö on koneellisesti luettavissa.
Sisältö luettavissa
Koska linkkiä ei valitettavasti voi käyttää, emme voineet tarkistaa, onko sisältö luettavissa.
Valmiina Google for Jobs-palveluun
Onnittelut - työpaikkailmoituksen skeematiedot ovat käytettävissä. Näin Google for Jobs voi listata työpaikkailmoituksen
Valmiina Google for Jobs-palveluun
Työpaikkailmoituksesi ei ole valmis Google for Jobs - palveluun. Valmistaudu nyt
Valmiina Google for Jobs-palveluun
Koska linkkiä ei ole saatavilla, emme voineet tarkistaa, onko olemassa vastaavia skeematietoja.
Työnhakijat saatavilla
Hyvä alku. Kiinnostuneet etsivät aktiivisesti työpaikkailmoituksia osoitteesta "" Google for Jobs - palvelussa.
Julkaiseminen mahdollista
Työpaikkailmoituksia on mahdollista julkaista "" - osiossa.
Rekisteröidy nyt
Luo tili nyt ja saat 10% alennuksen kaikista paketeista. Näin voit hyödyntää Google for Jobsin tarjoamat mahdollisuudet täysimääräisesti.
' takaisin
Kaikki tiedot lähetetään salattuna.
Ilmainen työnantajaprofiili
Luo työnantajaprofiilisi nyt sitoumuksetta ja maksutta.
Seuraava ...