Miten koulutusyritykset voivat hyötyä Google for Jobs - palvelusta

Google toi Google for Jobs - työnhakuportaalinsa osoitteeseen Suomi osoitteessa -. Siitä lähtien saatavilla olevat työtarjoukset on suodatettu kunkin työnhakukyselyn perusteella ja näytetty Googlen tulossivulla.

Nyt monet kysyvät: missä määrin koulutusyritykset voivat hyötyä Google for Jobs - palvelusta?

Hakijat käyttävät pääasiassa Googlea etsiessään harjoittelupaikkaa.

Useimmat harjoittelijat, jotka etsivät yritystä, ovat vielä koulussa. Tämä tarkoittaa, että he eivät ole juurikaan olleet tekemisissä Stepstonen, Indeedin tai Monsterin kaltaisten työpaikkataulujen kanssa. Siksi ei ole yllättävää, että Azubi - Recruiting Trends 2019 - julkaisun mukaan noin 84,3 prosenttia oppisopimuskoulutukseen hakevista aloittaa hakunsa Googlesta.

Mutta miksi oikean yrityksen löytäminen on niin vaikeaa?

Toisin kuin kouluopiskelijat, koulutusyritykset luottavat hakijoiden löytämisessä yleensä edellä mainittuihin työpaikkatauluihin. Tutkimuksen mukaan 86,3 prosenttia koulutusyrityksistä ei ensisijaisesti käytä Googlea rekrytointiin. Tarjonta ja kysyntä ovat tällä alalla suuria, mutta hakijat ja kouluttajat ohittavat toisensa etsinnöissään.

Miten Google for Jobs voi auttaa koulutusyrityksiä löytämään oikeat hakijat?

3 tärkeää etua koulutusyrityksille:

  • Työpaikkailmoitukset tavoittavat laajemman yleis ön

  • Hakualgoritmit ohjaavat oppisopimuskoulutettavan oikean työtarjouksenluokse.

  • Hakemustensuurempi määrä

Jos koulutusyrityksellä on oma urasivusto, työpaikkailmoitukset voidaan siirtää suoraan Google for Jobsiin, jos tekniset vaatimukset täyttyvät. Jos näin ei ole, yritykset voivat julkaista työpaikkailmoituksiaan Googlessa SEO for Jobsin kaltaisten palveluntarjoajien kautta. SEO for Jobs antaa yrityksille mahdollisuuden julkaista työpaikkailmoituksia suoraan Google for Jobs - palvelussa. Näin niitä voidaan muokata ja optimoida käsin.

Tämä voi olla erityisen hyödyllistä koulutusyrityksille. Henner Knabenreich nostaa Personalmarketing2null-blogissaan esiin, että jo Azubi-Recruiting Trends 2017 - raportissa todettiin, että hakijat haluavat työpaikkailmoituksissa enemmän tietoa erityisesti koulutusprosessista ja työnkuvan käytännön kuvauksesta.

Lisäksi useimmat hakijat aloittavat oppisopimuspaikan etsimisen hyvin sattumanvaraisesti. He kirjoittavat hakupalkkiin yleensä vain "koulutus" tai "koulutus lähellä minua". Google voi sitten käyttää tiettyjä hakualgoritmeja näyttääkseen sopivia työtarjouksia ja jopa analysoida aiempaa hakukäyttäytymistä ehdottaakseen sopivia työpaikkoja hakijan kiinnostuksen kohteiden mukaan. Yritysten työpaikkailmoitukset näytetään sitten suoraan tulosten yhteydessä, mikä lisää todennäköisyyttä, että hakija käyttää näitä ilmoituksia.

Koska hakijat ovat useimmiten opiskelijoita, haku on usein liikkuvaa. Google for Jobs tarjoaa tässäkin tapauksessa sen edun, että yritysten työpaikkailmoitukset voidaan näyttää yhtä hyvin kuin suurella kannettavalla tietokoneella.

Toinen etu on se, että noin 40 prosenttia harjoittelijoista haluaa olla lähellä kotia. Google kiinnittää välittömästi huomiota hakukyselyssä olevaan sijaintiin ja näyttää sen vuoksi koulutuspaikkoja välittömässä läheisyydessä. Tämä antaa yrityksille myös mahdollisuuden saada enemmän ja sopivampia hakemuksia ilmoituksiinsa.

Miksi sinun kannattaa aloittaa nyt Google for Jobs - palvelun käyttö

Kaavioista käy ilmi, että useimmat oppisopimuskoulutuspaikkoja koskevat haut Googlessa tehdään talvikuukausina, erityisesti joulun jälkeen ja vuoden alussa. Nyt on siis optimaalinen aika valmistella työpaikkailmoitukset seuraavia oppisopimuskoulutuksia varten ja julkaista ne Google for Jobs - palvelussa.

Nach Weihnachten wird am häufigsten nach Ausbildungsplätzen gesucht.
Nach Weihnachten wird am häufigsten nach Ausbildungsplätzen gesucht.

Yhteenveto

Google for Jobs - palvelulla on tärkeä rooli sekä hakijoille että koulutusyrityksille. Koska useimmat oppisopimuskoulutettavat aloittavat hakunsa Googlesta ja harvoin menevät sitä pidemmälle, on entistäkin tärkeämpää, että koulutusyritykset käyttävät Google for Jobs - palvelua. Sen lisäksi, että tavoittavuus kasvaa, on myös mahdollista optimoida työpaikkailmoitukset SEO for Jobsin kaltaisten palveluntarjoajien avulla siten, että monet harjoittelijat vastaavat niihin ja että ne sisältävät haettuja tietoja.

Google Maps - yhteyden kautta lähialueen tarjoukset näkyvät suoraan, mitä lähes puolet harjoittelijoista pitää tärkeänä kriteerinä. Google for Jobs - palvelusta on tullut lähes välttämätön, jotta koulutusyritykset voivat löytää sopivia ja sopivia harjoittelijoita.

Kirjoittaja: SEO for Jobs Editorial Team
Julkaistu 19.10.2020
Päivitetty 06.08.2021
Muut artikkelit ...
Haluatko kokeilla Google for Jobs - palvelua? Luo ilmainen tili nyt.

Konsultointi ilman velvoitteita

Autamme sinua mielellämme neuvojen ja tuen avulla, jotta voit listata työpaikkailmoituksesi Google for Jobs - palveluun ja hyödyntää kaikki sen tarjoamat mahdollisuudet.

Julia Weber
Google Jobs asiantuntija
Hanki sitomatonta neuvontaa nyt. Soitamme myös mielellämme takaisin - kirjoita meille vain lyhyt viesti.
Pyydä takaisinsoittoa
Kaikki tiedot lähetetään salattuna.

Se toimi

Vastaamme sinulle viimeistään osoitteessa . Jos asia on kiireellisempi, meidät tavoittaa osoitteesta +49 40 874 081 43 tavoitettavissa.

Rekisteröidy ilmaiseksi

Luo ilmainen tili nyt ja luo ensimmäinen työpaikkailmoituksesi ilman velvoitteita.

Julia Weber
Google Jobs asiantuntija
Hanki nyt sitomaton konsultaatio.
Rekisteröidy ilmaiseksi
Kaikki tiedot lähetetään salattuna.

Tarkista maksutta

Tarkista muutamassa sekunnissa, ovatko työpaikkailmoituksesi valmiita Google for Jobs - palveluun.

Onnittelut. Olet jo erinomaisesti valmistautunut Google for Jobsiin.
Tarkista nyt
Kaikki tiedot lähetetään salattuna.

Testitulos

Esikatselu on ladattu ...
Näytä tulos
Saavutettavuus
Hyvä alku. Työpaikkailmoituksesi on helposti saatavilla, ja sen latausaika on sekuntia.
Saavutettavuus
Tarkista linkki , koska se ei ole käytettävissä.
Sisältö luettavissa
Säätiö on luotu. Työpaikkailmoituksen sisältö on koneellisesti luettavissa.
Sisältö luettavissa
Koska linkkiä ei valitettavasti voi käyttää, emme voineet tarkistaa, onko sisältö luettavissa.
Valmiina Google for Jobs-palveluun
Onnittelut - työpaikkailmoituksen skeematiedot ovat käytettävissä. Näin Google for Jobs voi listata työpaikkailmoituksen
Valmiina Google for Jobs-palveluun
Työpaikkailmoituksesi ei ole valmis Google for Jobs - palveluun. Valmistaudu nyt
Valmiina Google for Jobs-palveluun
Koska linkkiä ei ole saatavilla, emme voineet tarkistaa, onko olemassa vastaavia skeematietoja.
Työnhakijat saatavilla
Hyvä alku. Kiinnostuneet etsivät aktiivisesti työpaikkailmoituksia osoitteesta "" Google for Jobs - palvelussa.
Julkaiseminen mahdollista
Työpaikkailmoituksia on mahdollista julkaista "" - osiossa.
Rekisteröidy nyt
Luo tili nyt ja saat 10% alennuksen kaikista paketeista. Näin voit hyödyntää Google for Jobsin tarjoamat mahdollisuudet täysimääräisesti.
' takaisin
Kaikki tiedot lähetetään salattuna.
Ilmainen työnantajaprofiili
Luo työnantajaprofiilisi nyt sitoumuksetta ja maksutta.
Siirry osoitteeseen